söndag 24 oktober 2010

Planera, planera, planera..

Stora killen fyller snart år och då vankas det kalas som vanligt. Födelsedagskalas med släkten blir helgen efter att han fyllt, det är för stressigt att ha det en vardagskväll när alla jobbar. Undrar vad man kan hitta på att bjuda på då? Det här med födelsedagspresent är också alltid ett projekt... Vi får se om vi lyckas hitta "rätt". :)



Har träffat 3 andra mammor idag från klassen vars barn också fyller år i november så vi slår ihop det och bjuder hela klassen. Känns skönt eftersom de nyligen börjat i ny klass och så blir ju alla bjudna och det känns alltid bra. Vi hyr skolans gympasal, bygger upp lite hinderbana och bjuder på smått och gott. :)

Denna tiden på året är alltid lite extra stressig för mig i och med omdömesskrivning, utvecklingssamtal och födelsedagar. I år lägger vi till resa till Polen och Barcelona. Båda två är resor med JOBB i fokus. Verkligen inga semesterresor. Ja, sen kan det ju inte hjälpas att jag är föräldrarådsrepresentant för Gabriels klass och det är ett uppdrag jag tar på stort allvar. Så det är kakförsäljning, brev till föräldrar och extra möten hit och dit. Tur att man tycker att det är skoj, annars hade det varit lite motigt just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar