söndag 17 oktober 2010

Hösten från sin bästa sida!

Denna helg har hösten visat sig från sin bästa sida. Underbart vackert väder! Det finns något visst med alla årstider och jag gillar hösten när naturen byter dräkt, skiftar i färg och börjar om. Hela familjen har spenderat tid i trädgården med att röja, rensa och greja. Räfsor och skottkärror har använts flitigt.

Igår packade vi en fikakorg och tog en tripp upp till Ryssberget. Strosade runt i skogen och lyssnade på träden och vindens ljud. Barnen klättrade på nedfallna träd och stengärde. Lisa för själen. Vi tog med oss lite löv, kottar och mossa för att höstpyssla med. Idag grillade vi hamburgare ute i trädgården. Mysig lunch! :) Jag hade bestämt gymträff med en vän men vi tyckte att det var synd och skam att vara inomhus en sån här dag så hon drog med mig på en promenad på Ryssberget och ut till Ynde och vände. Väldigt trevlig runda som jag kommer att göra om många gånger! Att hon sen tog med sig familjen hem till oss och åt tacos var också mysigt...:) Fast då fick vi lov till att sitta inne.Trevligt med spontanbesök!

2 kommentarer:

  1. Ja den gångna helgen var verkligen en riktig hösthelg i ordets bästa bemärkelse. Vi packade fikakorg och letade oss upp till bilkyrkogården (!) utanför Ryd. En hel skog full med gamla skrotbilar som lämnats att förfalla. Platsen är tydligen kulturminnesmärkt. Lite kusligt, men ungarna tyckte det var jättespännande.

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt! Har hört talas om den men aldrig varit där. Tror att några utav våra elever var där för några år sedan och fotograferade till ett fotoprojekt. Får ta ungarna och köra dit någon gång. :)

    SvaraRadera