tisdag 1 mars 2011

Tävlingen är över!

Söndagen den 6 mars kl 17:00 träffas deltagare i gruppen "Girlpower i ur och skur" för prisutdelning i Aerobic Form GFs lokal i Gamla Skofabriken. Jag väntar på tävlingsresultatet från Olle på funbeat med spänning.... 1:a-3:e pristagarna kommer att få välja pris ifrån sponsorbordet, därefter lottas slumpmässigt de resterande priserna ut. Jag har 8 priser på 21 deltagare. Rätt bra tycker jag! Jag lägger upp en sammaställning utav priserna under veckan.

Unna dig något härligt på Unique Spa!

Regn, rusk, frost och bitande kyla... Det lämnar vi snart bakom oss. :) Men än så länge har vi nog i alla fall en månad till av huttrande och vad är då bättre än att unna sig lite spabehandling?

Unique Spa på Hästtorgsgatan i Sölvesborg erbjuder en mängd olika behandlingar såsom  bl a manikyr, frans- och brynfärgning och olika typer utav massage. I Pindasmassage används varma örtkuddar och i Thermalbad används mineralsalter. Något att unna sig efter dessa ansträngande 120 dagar i vinterrusk? De erbjuder även ett härligt bröllopspaket för de som går i giftastankar. Jag kan stolt meddela att Unique Spa sponsrar tävlingen med 2 presentkort, ett på Slimlife och ett på Rygg/Nackmassage. Gå gärna in på deras hemsida och läs mer om deras utbud på http://www.uniquespa.se/

Deras Dubbel Bubbel fångade mitt intresse.... :)