måndag 28 februari 2011

Nu brinner det i knutarna!

Imorgon avslutas tävlingen! Då har vi promenerat, powerwalkat och/eller sprungit i 120 dagar! Vissa har varit mer flitiga än andra, själv kan jag inte skryta med mitt deltagande men visst har tävlingen bidragit med någon liten morot i min vardag. Hoppas att den har hjälpt er att ta er i kragen och bege er ut i vintervädret. I nuläget är det inte helt spikat tid för prisutdelning, jag återkommer under morgondagen med detta. Jag har tre sponsorer till att redovisa och tänkte börja med Black Pearls UF 10-11. Det är ett UF företag som drivs utav Linnéa Hedlund och Emelie Assarsson. De erbjuder egendesignade, handgjorda smycken. Om man vill kan man själv vara med och bestämma hur ens smycke ska se ut. De gör allt ifrån armlänkar och halsband till örhängen och berlocker. Jag har själv beställt både örhänge och armband från dem som ni kan se nedan.
Jag har även beställt utav dem till Gabriels och Samuels fröknar i julpresent. Blev väldigt uppskattat! Vill de kan de sedan köpa till fler berlocker eller något annat tillbehör. Det är alltid roligt att få ett minne i present, nåt som inte vissnar eller äts upp. Ett tips till sommarpresent till barnens fröknar kanske? Eller varför inte morsdagpresent?

De sponsrar tävlingen med en vacker armbandslänk med örhängen till som ni kan se på bild nedan.

För att se mer utav deras sortiment, gå in på blackpearlsuf.blogspot.com. Det är definitivt värt ett besök! De finns även på Facebook.